Flytning af Brovst Stadion til Damengen ved Sport- og Kulturcenter Brovst

20-12-2011 

1991
Allerede i året 1991 blev de første tiltag gjort for at flytte Brovst Stadion til Damengen.

Grundet manglende økonomi blev disse tanker lagt en i skuffen igen.

1995
I året 1995 udarbejder nogle personer hver for sig et forslag til lokaler bag ved hallen. Disse lokaler skulle så kunne benyttes af både BIF og Hallen.

1996
I 1996 foreligger et overslag fra Hedeselskabet på et beløb for en total omlægning af baner og dyrskuepladsen, som dog bliver  droppet i første omgang.

2000
I året 2000 var der blevet afsat midler i Brovst Kommune´s budget til at lave en undersøgelse af mulighederne for etablering et multihus ved Brovst Hallen. Ideen var fremkommet i forbindelse med at Lokale- og Anlægsfonden havde udskrevet en konkurrence omkring ” Fremtidens foreningshus”. Samtidigt var det blevet vedtaget, at der skulle arbejdes på at dyrskuepladsen blev inddraget til fodboldbaner.

Brovst Borger- og håndværkerforening ejede dyrskuepladsen.

Da dyrskuet var blevet droppet, foreslog medlemmer af borgerforeningen, at denne blev overdraget til Brovst Idrætsforening med henblik på at få etableret et større idrætsanlæg. Da så borgerforeningen blev nedlagt blev dyrskuepladsen overdraget til Brovst Kommune. I aftalen var indbygget, at der skulle igangsættes omtalte ændring til boldspil baner.

2009
I foråret 2009 er både det sportslige grønne område og Multihus blevet en realitet.